30/8 - Älskar dig

Det kommer fler bilder så småning om, har mycket bilder att lägga upp men när jag väl har tid orkar jag inte. :) Har provat en dressyrsadel på Pia nu också, tror vi köper den! WIHOOOOOO :D (har den inte på bilden!)
Älskar dig finaste hästen

Foto: Celine Caudwell

29/8 - It's like old times

Jag gillar den här bilden på nått sätt.. Jag tycker den är lite mysig med regnet och liksom lite som gamla tider. haha :) Den är tagen i lördags, när det var lillerudsdagarna.

27/8 - Lillerudsdagarna - Riduppvisning

Fota i ridhus </3

Aja snygg häst iallfall!!





Foto: Jag

27/8 - Lillerudsdagarna - kaninhoppning

Foto: Jag

26/8 - Lillerud ♥

Myspys här borta äre

Foto: Jag

25/8 - 23 månader!

Idag har jag haft Pia i 23 månader, alltså 1 år och 11 månader. :) Om exakt en månad så har jag haft snuttan i 2 år! :D
Älskar dig.


25/8 - Mami o papi

Än så länge har jag inte längtat hem, det är så roligt här på Lillerud och jag har så mycket att göra så hinner inte längta hem! Men självklart saknar jag familjen och kompisarna.. Men så är det :)

Pappa och mamma (Ser himla glada ut över att få slippa mig xD)

Foto: Jag

24/8 - Saknar dig

Klippte ihop en liten film. Haha, den här får jag kolla på när jag saknar dig mandis ♥ (every day :O)

22/8 - Kvällsutsikt från rummet ♥

Mysigt med kvällsolen ♥ (fast här har den precis hunit gå ner!) Det här är utsikten från mitt rum btw. :) Rätt okej.. :D

Foto: Jag

21/8 - FRAMME I KARLSTAD!!

Se lite fler bilder och läs mer häääääääääär!!!
Foto: Jag

20/8 - It's raining men

Ojojoj, vad jag har mycket ett hinna med!! Ändå sitter jag här nu! :O
Det regnar och regnar och regnar och regnar, tar det aldrig slut?
Skrivit här för de som vill läsa!

19/8 - My life at Lillerud

Ja, då har jag gjort en till blogg då! Där jag kommer skriva om min vardag och bilder från Lillerud, så mina stockholmare kan fortsätta följa min vardag fast via den bloggen :D Ska ju försöka hålla den här bloggen som en fotoblogg där jag mest lägger ut mina bilder, så därför blir det två :)
Check it out, om du vågar ;D
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com
Http://mylifeatlillerud.blogspot.com

18/8 - Lite att göra..!

Varit med snutten Amanda idag! :D Tog över 500 bilder, så har lite att göra. :O
Smakprov!!


Foto: Jag Modell: Amanda Thunberg

18/8 - Fina Zorro ♥

Foto: Jag

18/8 - Hovslagaren

Klockan 10 kommer hovslagaren för att verka Pia!
Kanske är lite bra att jag måste gå upp nu så jag kan vända tillbaka dygnet tills skolan börjar.. Jag ska väl fixa med hennes sår idag, juste!! Bilder på det kommer, för de som undrar vad för sår jag snackar om hela tiden..., och sen ska jag rida lite.
Efter stallet åker jag för att träffa mandutt!!! :D

17/8 - Höhöhöhöööööns

Hehe, inte lätt att fota dessa varelser.. Trodde de skulle attakera mig vilken sekund som helst! Lät ungefär "Okej, ta det lugnt nu, bit inte! Bit INTE!!! Snälla! Jag ska inte skada er, ta're chill..!" typ..
Foto: Jag

17/8 - Hoppningen

Jag hoppade ett vanligt rättupstående och sen ett kryss på diagonalen. Inte speciellt avanserat ridpass haha :) Började med att värma upp henne lite i alla gångarter men lite olika övningar, sen hoppade vi hindrena lite.
Försökte få henne att hålla samma galopp hela tiden och inte byta i vartannat steg. x) Det gick bra hon lyssnade när jag stannade henne och drog inte iväg! :)
Trött och svettig häst!
Foto: Jag

17/8 - Hemma en snabbis!

Hemma för att hämta lite grejjer som jag behöver till såret.
Jag har hoppat nu (skriver mer om de sen) och sen har jag försökt tejpat fast nått fint över hennes sår. Vilken går åt helvete haha, hon vill inte riktigt stå stilla och tejpen vill inte fastna = en riktigt irriterad Sanna!!
Så är hemma för att hämta vanliga plåster (för de fastnar bäst) och sedan en speciell tejp också. Hon står inne i boxen och väntar på mig. Men hon kan gott och väl stå där och vila en stund, slängde in lite hö och så fick hon lite Musli också haha :)
Hade med kameran, så lite bilder får ni senare också!
Mobilbild från igår.. sorry

17/8 - Små fixar

Har suttit och läst igenom alla papper från Lillerud igen, fyllt i några också. Svårt att sitta och fylla i allt själv, I need mamis och papis hjälp haha :)
Nu hade jag tänkt tvätta lite kläder så att allt är tvättat till söndag. Så ska jag iväg till Pia och hitta på nått. Kanske hoppa lite idag? Rida ut? Åkern? Vägen? Igår blev det iallafall dressyr, hon var duktig. Jag är så nöjd över att det går så bra nu!! :D
Fett snygga :)

17/8 - CG/Zigge/Carolinenörd

Sista gången jag träffade Carro idag innan jag flyttar :( ÅH JAG KOMMER SAKNAR MIN KNÄPPA KOMPIS :(!!!
Vi gjorde ingenting, haha. "Vad ska vi göra då?" - "jag veeeeeeet inte!!". Så satt vi hela dagen :D Vi käkade lite på donkis efter varit i hennes stall, och sen körde vi en sväng till Stora Wäsby och kollade runt lite :)
Hade ingen kamera med mig :/, men några skruttiga mobilbilder kan ni få.
HAHAHHAA, Carro satt och tänkte på bögarna och såg denna..

Puss

15/8 - Hööks, Horze och Granngården!

Åkte iväg till Väsby och Arninge med mamma idag när hon kom hem från jobbet. Skulle köpa lite saker till Pia och mig! Fick med mig, ett par ridskor med stålhätta (man måste ha det), ridbyxor, svamp, kedjegrimskaft (måste ha det), bomullsbandage och flexlindor. Säkert glömt några saker nu, men ah.
Bild: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=210013&deptid=78&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

15/8 - Snyggingen i plåster

Idag när jag kom till stallet hade Pia fått ett sår mitt i ansiket :/ Hon brukar ju kunna få sånna små sår, men det här var lite djupare.
Så Ellen hjälpte mig att tvätta rent och så satte jag på ett plåster. Hhah. Man kan ju inte linda runt hela huvudet, så vi gjorde så istället. Hon sår riktigt söt ut :D Hon kollade riktigt frågande på mig, och undra vad fan jag höll på med haha.

14/8 - Mycket att hinna med!!

EN VECKA KVAR, SEN FLYTTAR JAG FRÅN ÄLSKADE STOCKHOLM!!! :( Ska bli läskigt, men kul! :D
Jag har rätt mycket att hinna med denna vecka, hästen, träffa alla kompisar innan jag åker/de börjar skolan, packa, köpa saker.. osv osv osv osv osv.
Idag jobbade jag, var inte så speciellt mycket att göra. Efter det åkte jag och mamma till ÖB och köpte lite saker som jag ska ha med. Typ schampo, tvättmedel och sånt tråkigt :)
Senare ikväll vid sju -tiden ska jag rida med Annalena ;D

13/8 - Blommor på nära håll

Tycker det är lite kul när man är ute och fotar närbilder, för man ser så mycket som man annars inte lägger märke till :)





Foto: Jag

12/8 - Vad har jag gjort då..?

Anledningen till att bloggen har stått lite still är för att i tisdags kom Joachim hit!!((((:

Tisdag: Mötte upp han i stockholm så kollade vi på bio, bilar 2. :) Och sen så åkte vi hem hit och hälsade på Pia och gänget, läskiga djur dedär haha x)

Onsdag: Vi drog in till stan igen, så gick vi på grönan :D Det var först väldigt blött men med ponchos på så klarade man sig hyfsat bra, det blev sol efter ett tag :) Vi åkte allt föruttom uppskjutet och fritt fall, typ.
HAHAHAHAHAHA det roligaste var när vi ick spökhuset, NÅÅÅGON är väääääääääääääldigt rädd för "spökena" och mörkret hahah så sött :D Jag kanske inte ska säga nått då jag slängde mig ner för trapporna en gång, aj :P



Vi hadde lite kul vid roliga speglarna :P
 



Han hittade en rolig spelmaskin



Vann den här åt mig :) söt va?
 

Torsdag:
Igår var vi bara hemma och myste :) Kollade på tv osv, på kvällen åkte vi till väsby och åt lite pizza sen hem igen och kollade på film. :)



Fredag (idag): Han skulle åka hem :( Så vi drog oss in till stan igen, och åt lite och satt och väntade på tåget..



Saknar dig redan.. :( ♥


8/8 - Kärleksförklaring till häst? hahaha

Jag bara satt där.. kände din mysiga päls värma hela min kropp. Vi skrittade och jag kände hur mycket jag älskar dig för varje steg du tog. Jag tog upp tyglarna några snäpp, och tog ett stadigt gräpp i manen. Höll om med benen runt din runda lilla (stora) mage och lät dig galoppera fritt på den gröna ängen. Jag bara satt där och lät vinden möta mitt ansikte. Behövde bara tänka att du skulle stanna , så saktade du ner av dig själv. Jag tycker om dig, väldigt mycket mina älskade bästa vän. Och jag behöver bara tänka tanken på att jag någon gång i mitt liv måste säga hej då till dig för att tårarna ska bränna i ögonlocken.

Jag vill egentligen bara säga, jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra! ♥


8/8 - :D

Bilder kommer, men just nu är jag lite trött ;)


8/8 - Nu: Stan!

Fick lite tid över, så tänkte slänga in ett litet inlägg!
Snart, om 20 min, så tar jag moppen till tåget där jag möter Linn så drar vi in till stan som jag sa igår. ;)
Vet inte när jag är hemma igen men kommer väl upp nått inlägg senare. Jag tar med mig lilla kameran (L100) för jag orkar inte släpa på den stora haha. :)



Ha de bra så länge!


7/8 - Stockholm me limpan

Imorgon åker jag in till stan med min lilla awesome vän Linn :D Ska bli kul! Får se vad vi hittar på, chillar runt lite I guess haha :)


7/8 - Ser du hunden/fåret och elefanten?

Hittade några bilder från juni typ, när jag var ute en stund på kvällskvisten så tyckte jag att ett moln såg ut som en hund eller ja kanske ett får! Och sen efter ett tag förvandlades den till en elefant hahah. Kolla!

Hunden/fåret: (Längst till höger är huvudet, nosen sticker ut lite.)




Elefanten: (ser typ likadan ut förutom att den har fått snabel)



Hhahaha, ser ni? :D


7/8 - From heaven

Ja, hittils har jag bara städat, städat och.. städat. Duktig :D! Nu är det rent och fint på rummet. Tog några timmar haha.. Men med lite bra musik i bakgrunden så funkar allt! Fick premium av Joachim!! Hur snäll!? :DD


Foto: Jag


7/8 - Höns..

Ja, vaknade och kollade ut genom fönstret. Märkte att det regna, men la också märke till HÖNSEN som kommit nu. Vi har då byggt ett hönshus, och idag kom de 5 höns hit.. Har inte direkta åsikter på mammas lilla ryck, men kul för henne haha :) Jag tycker mest de var läskiga, känns som att de ska attakera en vilken sekund som helst hahah :P

En bild på lite av det inne medan de höll på, har inge bättre bilder just nu. Men kommer väl ta lite sen. ;)


6/8 - Nobody is perfect

The beauty inside you is more important than the beauty on the outside


6/8 - Dressyr

Idag blev det ett dressyrpass på min älskling! :)
Jag började med att longera henne en stund, för jag ville göra av med lite energi innan vi började, för jag vet att det blir lite bråkigt mellan oss i början annars :P



Jag började med att rida med hacket, för hon har ett litet sår i munngipan så jag tänkte att jag kunde rida med hacket istället. Men hon känns inge bra på det, tror jag det sitter lite fel. Hon vill ju så gärna tugga på nånting, så hon går och tuggar i luften istället och det är bara jätte irriterande!!



Så jag bytte till ett träns med bett istället :P
Jag tränade ganska mycket på hela fyrkantspåret, för det blir oftast lätt att jag fastnar på volten och nöter. Hon var riktigt duktig, när hon mjuknat och började slappna av. Jag börjar få till traven på henne också, vilket är skönt då hon alltid haft svårt för traven! :) Tycker det är så härlig känsla att flyga över långsidan i lite ökat trav och verkligen känna de mäktiga djuren arbeta under sig!! :D (Lilla Pia kan faktiskt också kännas lite mäktig iblandxD)



Jag är nöjd!


6/8 - Promenad med Carris och Mollis

Ni får lite bilder från promenaden med Caroline Broo och Heliga Molnet, haha.. försöker undvika fler smeknamn så skriver deras riktiga :)








5/8 - Kvällstur med Pia ♥

Kom nyss hem från stallet efter att ha ridit en liten kvällstur på min prinsessa. :D Jag red runt golfbanorna och lite så.
Mysigt i kvällssolen ♥
Har kännt den senaste tiden när jag ridit Pia att hon blivit rätt stark faktiskt :O Det är mycket att hålla i när man är ute och travar/galopperar. Har aldrig kännt de med henne förrut. Aja, hon går ju att stanna iallafall :P


Haha söta Pia


4/8 - Mossa är mysigt



Foto: Jag

4/8 - Solat och tränat..

Idag har jag endast gjort två saker: solat och tränat! :D haha om man ens kan räkna med träningen? x) jag har till och med blivit lite brun!!! :D




webcambilder.. ja, sorry men så äre


3/8 - Blandade mobilbilder!

Lägger upp massa blandade mobilbilder, bara för att! :)

Mycket snugga!


Amanda


Skavlöten


Hahha? :D


Sooolar..!


Jag och Pia på promenad :)


Suuuummer


Rida barbacka :)



Carro och Molnet


Brorsans sån där ödle sak


Pia i kvällssolen ♥


Glaaaaaaaaada


Sååå, nu vare slut ;D


1/8 - Bildbomb, Linn rider Tristan!

Här kommer en liten bildbomb från när jag fotade Linn som rider Tristan. :) Fina!! ♥















Foto:
Jag


RSS 2.0