31/12 - VINTER I MARKIM31/12 - NYTT ÅR, NY INSTÄLLNING

Hejsan! :D

Idag är det sista dagen på 2010 och det känns jäkligt bra! Jag känner mig så taggad på att.. förändras!
Jag kommer under 2011 så ska jag försöka ta mig tid att fota lite mera och därav kommer den här bloggen vara mycket mera uppdaterad!
Jag ska även försöka skaffa mig ett jobb. :) Jag hoppas dock att det här året blir lite lugnare än 2010.. fast 2009 SÖG och 2010 var.. jobbigt, jag vill att 2011 ska bli KUL! Därför kommer jag försöka vara lite mera positiv, haha.
Jag ska göra det jag tycker är kul och njuta utav det riktigt mycket!! :D


2011 HERE I COME haha

29/12 - HUMOR


28/12 - Crackers

Right now :)27/12 - JULAFTONSBILDER

Är inte så många.. men några får ni ;)


21/12 - Måste det vara så jobbigt?

Som ni vet, eller kanske inte vet, så har jag ju planerat att sälja snuttis (pia) eftersom jag inte har tid och pengarna rinner iväg. Det är precis så att jag hinner med henne nu, och det kommer inte bli lugnare i gymnasiet. Eftersom jag ska bo på internat (antagligen) och kommer varken ha tid eller pengar till att ha nån häst då heller så är det bästa alternativet att sälja henne.. Självklart vill jag inte det.. jag vill verkligen, verkligen inte det. Men vad ska jag göra?
Ta med henne, så får hon stå där och ruttna? Knappast.
Jag la ut henne på annons för ungefär 2 månader sedan, fick några intressanta och några mindre intressanta tittare. Men hur bra jag än tyckte att personen verkade (via mail iof) så kan jag inte komma till skott.. Jag vill inte att nån ska komma och rida min hät för att sen kanske köpa henne!? Det funkar inte.. men jag måste!

Därför bestämde jag mig för att ha henne under vintern (med annons ute, för att se om intresset finns), så får jag ge så mycket tid jag hinner till henne. Men jag vet att jag måste sälja henne i vår/sommar, och att ha den i huvudet hela tiden är så jävla jobbigt. Så fort jag tänker på gymnasievalet så kommer det upp igen, och jag orkar inte. Jag älskar ju Pia.

Häromdagen så var det en tjej som hörde av sig och sa att hon sett annonsen och hon verkade intresserad (dock var det inget som intresserad mig.. tyvärr.. eller?) och då tänkte jag att jag skulle uppdatera annonsen, så jag skrev en ny (ikväll) och la ut den.. Har fått en till som är intresserad nu, men jag vet inte vad jag ska göra!! Jag vill ju inte.. men ja måste ju.. men inte än.. !

Jag kan inte tänka mig ett liv utan häst, det funkar inte! Jag har haft häst/foderhäst (same same) i .. ja, ett par år och då kan jag ju helt plöstligt inte bara vara utan? Vad fan ska man göra på helgerna? Eller efter skolan? Eller på loven!!? UNDER SOMMAREN!? Nej.. det funkar inte att inte ha häst under sommmaren! Men jag måste ju få henne såld innan sommaren (helst) så att jag inte står där sen med häst och hela köret så ska jag åka iväg flera mil och plugga.

Jag behövde skriva av mig, rätt skönt. Kommer inte kunna somna nu, (som vanligt) bara för att jag ligger och grubblar över detta. kul. Tror inte nån läste den här texten, och det är inget jag är ute efter heller. För jag behövde somsagt skriva av mig.. jag behöver sånt ibland.

love u


19/12 - Nya skor är aldrig fel :D

Var och handlade julklappar på Stinsen med mamma idag. :)
Hittade mycket bra, men det bästa köpet var självklart de nya skorna jag hittade!! :D
Kunde inte låta bli.. blev lite kär ;)nån vecka sen eller nått ;)

17/12 - ÅHMEN!

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukligt sugen på att fota!!!
Ååååh, vill knappa på kameran nuuuuuuuu! Men det är för mörkt :((
Ajaa, får bli i helgen och sen på JULLOVET !! :D:D
(Lite favorit bilder från sommaren och så kommer nu..)


Det får räcka :)
Vilken är din favorit ? :D (Kul att veta :)))

10/12 - Värdelös kväll..

Jaaa, jag hade sett fram emot fredagen. Men nu.. när den är här så är den ju knappast speciellt rolig.
Sitter hemma själv (med bror) och vi har inget internet (jo alltså det här mobila, som vi ska "dela på" fram tills vårt trådlösa funkar. Och "dela" internet med brorsan är iiinte det lättaste.. :p)
Det är inge bra på TV (enligt mig..) och vi har inge gott att äta....... K U L !

Och inlägget blev ju inte roligare.


5/12 - Fina kvällar

Lite mysiga bilder som jag tog häromdagen när solen var påväg ner.


Kommentera gärna så blir jag lite glad :)

2/12 - Hahaahaa

okeeej, jag kan inte låta bli att lägga upp den!! HAHA


2/12 - Frozen


RSS 2.0